Petition Quote

"Fra der vi bor er det i dag 5 storkiosker i en gåavstand på et par minutter. Her har det tidligere vært kolonialbutikker, brune kafeer osv. Vi har heldigvis stadig en slakter ikke langt unna men frykter at den forsvinner også. Og hvorfor i all verden kan vi ikke ha en skikkelig fiskebutikk her?"-Lars B.

Friends of UNiK

Wedge Card
Thorvald Meyers gata 36, 0555 Oslo
23230323
10% rabatt til alle UNiK-medlemmer
translate to:

Hotel Havana er en delikatessebutikk med stor cateringvirksomhet som holder til i hyggelige lokaler i Thv.Meyersgate 36 på Grunerløkka. Se vår catering-meny på www.hotelhavana.no/catering. Vi har et stort utvalg av ost, spekemat, fisk, øl, kaffe fra den Gyldne Bønne og Brød fra Åpent Bakeri i tillegg en masse annet spennende. Du kan også sette deg ned i vinduet eller benken utenfor å nyte en sandwich og en kaffe, tapastallerken eller dagens.

Trenger du mat levert til en anledning er det bare å ta kontakt, vi ordner det meste.


Hotel Havana is a deli store and a catering business. We deliver food for all kinds of occasions, check out our menu at www.hotelhavana.no/catering.

The Deli offers a wide variety of cheese, hams and sausages, bread from Åpent Bakeri, coffee from den Gyldne Bønne and a lot more. We also have fresh fish, sandwiches, dish of the day, homemade aioli and pesto.

If you dont find what you are looking for please tell us about it and we will see if we can help you.