Warning: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/Los_Angeles' for 'PST/-8.0/no DST' instead in /home/helion2/public_html/unik/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56
UNiK - SofaSoGood
Storgata 55, 0186 Oslo
22 20 19 95
10% rabatt til all UNiK-medlemmer
translate to:

Sofaen - husets midtpunkt

Med mer enn 15 ulike sofamodeller som alle kan fås i flere typer, skulle det ikke være vanskelig å finne en sofa som faller i smak. Så kommer utfordringen - å velge det stoffet som i farge, konsistens og følelse gjør sofaen til det ultimate midtpunktet den skal være. Nettopp dette har SofaSoGood tatt på alvor. Her får du mer enn 120 stoffer å velge mellom, så om du er stram, myk, glatt, blank eller matt, så kan du toppe den sofaen du liker med det stoffet som reflekterer din personlighet, og gjøre den til en kjærkommen venn i årene som kommer.

 

unikbanner1.jpg


Bestselgerne og anbefalinger

Big Buddy er en deilig bred og über- moderne lav sofa, og som oftest selger de varianten med sjeselong. I Big Buddy har du virkelig kontakt med gulvet, og ligger som i en luksus dobbeltseng. Kjøper du Big Buddy i november får du med en Fatboy Original til en verdi av 2.000,- på kjøpet.

 

Litt historie

SofaSoGood ble startet av fem glade SoFantaster høsten 2005. Med mottoet "we love your bum" søkte de frem noen utsøkte sofaer som kan glede enhver kroppsdel, uten å gjøre for stor skade på lommeboka, og åpnet nettbutikk og showroom sent samme høst.

SofaSoGood´s visjon er å levere Norges beste sofaer til Norges beste priser. Gjennom banebrytende, direkte avtaler med sofaprodusenter over hele verden tilbyr SofaSoGood sofaer av høy kvalitet og tidsriktig design til markedets beste priser. Ganske så fantastisk.


Du kan besøke butikken i Storgata 55. I lyse og trivelige butikklokaler har den beliggenhet midt mellom Grünerløkka og Oslo sentrum.

How to find us: